"Copyproffa tietää miten myyntiä saadaan aikaan verkossa... sanojen keinoin, ja vaikka suorilta jaloilta!"

 

Juho Tunkelo on kulkenut pitkän tien amerikkalaisista affiliate-markkinoinnin kuvioista monien markkinointimaailman mutkien ja pestien kautta huippukysytyksi copywriteriksi, jolle soitetaan kun pitää saada kassakone toden teolla kilisemään verkkobisneksessä. 

Tunkelon mukaan olennaista ei ole liiketoiminnan koko, liiketoimintamalli tai edes ikä... vaan se miten tuote, viesti ja ostaja saadaan kohtaamaan ihanteellisella tavalla.

Niin että lukijalle syntyy imu ja himo tietää lisää, kiinnostua etukenossa kuin  tuolin reunalla roikkuen... kunnes halu ostaa syntyy vastustamattomasti, ja luonnollisesti. 

On sinänsä sama tapahtuuko tällainen  kohtaaminen henkilökohtaisesti, videolla, livenä vai nauhoitteena... vaiko puhtaasti kirjoitetun sanan kohdatessa lukijansa. 

Kun se tehdään tietyin markkinointipsykologisin keinoin ja ostajan taipumuksia noudatellen, tuloksena on vastustamaton virta myyntiä... asiakkailta, jotka todella haluavat sinulta ostaa! 

Tutustu CopyProffan tarjontaan ja lähde toteuttamaan omaa copy-polkuasi, jota pitkin loputtomat asiakasvirrat löytävät luoksesi!